Utiliteit

 

Broeke Elektrotechniek regelt alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op uw bedrijfsmodel. Staat u voor de keuze nieuwbouw of renovatie? Wilt u energie besparen of heeft u andere plannen? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. In welke branche u ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan uw gebouw dient te voldoen.

Wij maken een passend voorstel of desgewenst een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap met u door, zodat u de juiste afweging kunt maken. Daarna gaan wij aan de slag met de voorbereidingen, waarbij een projectteam wordt samengesteld. De projectleider is hierbij uw aanspreekpunt. Uiteraard kunnen we ons team bij grotere projecten uitbreiden.

Met het ontwerp op maat starten wij met de uitvoering. Door een efficiënte coördinatie komen materialen just in time naar de bouwplaats, zodat onze monteurs alles netjes binnen planning kunnen installeren.

De werkzaamheden gebeuren volgens een gecertificeerd kwaliteitssysteem, waarbij we continue streven naar verbeteringen. Wij staan voor kwaliteit en ook na oplevering kunnen wij u ontzorgen door het technisch beheer uit handen te nemen. Uw duurzame partner zijn, dat is ons doel.

Wij verzorgen uw project van A tot Z