Toegangscontrole systemen

In een druk bedrijf is het een komen en gaan van medewerkers, klanten en leveranciers. En u wilt graag zeker weten dat er alleen mensen binnenkomen die ook daadwerkelijk iets bij u te zoeken hebben. Met toegangscontrole van Broeke Elektrotechniek zorgt u ervoor dat ongewenste personen buiten de deur blijven. Bovendien kan het systeem dienen als een efficiënte manier om de aanwezigheid van medewerkers te registreren. Zo gaan veiligheid en werkurenregistratie hand in hand.

 

Sleutelhangers, cards…

U kiest zelf hoe u wilt dat uw medewerkers toegang krijgen. Bijvoorbeeld door een sleutelhanger die uw medewerkers voor een lezer moeten houden om een deur te openen. Of een gepersonaliseerde proximitycard, die vanaf een halve meter afstand al door een lezer te lezen zijn. Ook een multifunctionele card is een optie. In overleg met u kan Broeke Elektrotechniek verschillende functies en mogelijkheden aan zo’n card toewijzen. Zoals het openen van verschillende ruimten in uw bedrijfspand, afhankelijk van de bevoegdheden van elke afzonderlijke medewerker.

Manage zelf uw toegangssysteem

Uw medewerkers en klanten komen nu dus binnen met hun eigen sleutelhanger of card. Dan is het wel zo handig dat u die cards zelf kunt beheren. Zo kunt u zelf via internet toezicht houden op ID-badges, toegangspassen en klantenkaarten.

BROEKE Elektrotechniek, stuurt uw deuren