Led verlichting

Mooi, duurzaam en energiebesparend

LED-verlichting was altijd al energiebesparend en duurzaam. Maar is tegenwoordig ook steeds vaker esthetisch vormgegeven en te plaatsen op plekken waar andere lichtsystemen niet werken! Mooi duurzaam: welkom in de wereld van BROEKE Elektrotechniek.

 

De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichting volgen wij op de voet. Samen met onze lichtleveranciers kijken wij naar de mogelijkheid om goede en echt duurzame, energiebesparende én elegante lichtoplossingen te bieden. Goede verlichting zorgt in kantoren, scholen, zorginstellingen, fabrieken of logistieke bedrijven voor comfort, veiligheid en tevreden medewerkers. In winkels en openbare ruimten schept verlichting sfeer en helpt het de architectuur van de omgeving te benadrukken. De juiste verlichting levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van uw klanten. De keuze van een goede algemene verlichting en accentverlichting creëert sfeer en verfraait de presentatie van uw volledige assortiment. Tot slot breekt ook thuis LED-verlichting steeds meer door.

LED-verlichting  heeft minder onderhoud en vervanging nodig en daarmee is LED-verlichting ook goed voor uw portemonnee. Wist u overigens dat het mogelijk is om bestaande armaturen om te bouwen naar LED?

Een LED-lamp is echter maar de helft van het verhaal. Een goed lichtplan is de andere helft en bepaalt in belangrijke mate of de beoogde sfeer en besparing ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Het maken van een lichtplan vraagt om deskundige lichtkennis en jarenlange ervaring. BROEKE Elektrotechniek heeft die kwaliteiten in huis. Laat ons licht op uw wensen schijnen.

BROEKE Elektrotechniek led op uw licht...