Onderhoudscontracten

Door uw systeem regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u schijnveiligheid, problemen of dure reparaties in de toekomst. Met de onderhoudsservice van BROEKE Elektrotechniek weet u zeker dat uw systeem altijd in goede handen is en dat u bij eventuele problemen direct de beste service krijgt.

 

Een onderhoudscontract bij uw inbraakbeveiliging, camera, toegangscontrole, noodverlichting

Heeft u een systeem aangeschaft? Dan raden we aan om ook te kiezen voor een onderhoudscontract. Het is namelijk van groot belang dat uw systeem soepel en zonder storingen blijft draaien. Bovendien keert uw verzekering in geval van een inbraak vaak alleen uit als uw systeem goed onderhouden is. Wanneer u een onderhoudscontract bij uw inbraakbeveiligingssysteem afsluit, onderhoudt BROEKE Elektrotechniek uw alarmsysteem jaarlijks volgens de voorschriften, waardoor de werking ervan gewaarborgd blijft. Een veilig gevoel voor u en een garantie voor de verzekeringsmaatschappij.

Jaarlijks onderhoud van brandmeldinstallatie is verplicht

Bij brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallatie is jaarlijks onderhoud verplicht. Dit is vastgelegd in de wettelijke regeling NEN2654, uitgegeven door het Nederlands Normalisatie Instituut te Delft. Een onderhoudscontract met BROEKE Elektrotechniek is zo geregeld en geeft zekerheid.

BROEKE Elektrotechniek, uw waarborg voor een veilige installatie