Smart Home

 

Flexibel, eenvoudig, comfortabel en veilig: Wie wil dat nu niet. Broeke elektrotechniek biedt de perfecte smart home-ervaring voor elke behoefte, leeftijd en budget. Het maakt niet uit of je in een klein appartement of een groot huis woont. Of het een nieuw of een bestaand gebouw is. 

We gebruiken technologie die betrouwbaar en toekomstbestendig is. Deze kan vanaf een basis installatie steeds worden uitgebreid en groeit zo mee met de gebruiker.

Laat er licht zijn

Diverse mogelijkheden voor intelligente huisautomatisering
Een Smart Home staat voor comfort en gemak, maar ook voor eenvoud en uitvoerbaarheid. Daarom kunt u ook flexibel en volgens uw wensen de verlichting in uw huis schakelen en dimmen: met een lichtschakelaar, spraak- of smartphone-app, omdat dit op dit moment het gemakkelijkst en praktisch uitvoerbaar is voor u.

Je huis past zich aan elk weer aan

In de zomer schijnt de zon en wordt je huis onaangenaam warm? In de herfst, een storm beschadigt uw blinds tijdens uw afwezigheid? Dit is allemaal verleden tijd. Met een Smart Home systeem gaan uw jaloezieën en luiken automatisch omhoog of omlaag, afhankelijk van de temperatuur, het tijdstip van de dag en het weer. Het automatische jaloeziebesturingssysteem zorgt altijd voor het perfecte feel-good klimaat en beschermt tegen kostbare schade.

Leef veilig  in een Smart Home

Met tal van beveiligingstoepassingen en de intelligente interactie van verschillende apparaten worden u en uw huis dag en nacht beveiligd en beschermd.

Bij een inbraak worden bijvoorbeeld inbrekers gerouteerd en worden levensreddende maatregelen genomen tijdens een brandalarm. Een Smart Home systeem biedt u zekerheid waarop u kunt vertrouwen.

Comfortabel en veilig met een slim smarthome systeem 

Met een Smart Home systeem beginnen de voordelen en de slimme thuiservaring bij de voordeur. Meer veiligheid en comfort staan ??centraal. De interactie van verschillende apparaten resulteert in talrijke aantrekkelijke toepassingen die de klassieke functies in het toegangsgebied aanzienlijk uitbreiden.

Broeke Elektrotechniek, automatisch