Inbraakinstallaties

Of het nu gaat om buitenbeveiliging, gebouwbeveiliging of een tijdelijke locatiebeveiliging: wij hebben voor u de oplossing. Gebaseerd op een goede risicoanalyse leveren wij een voorstel op maat voor een installatie, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw budget. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat elk beveiligingssysteem individueel moeten worden ontworpen en zorgvuldig moet worden geïnstalleerd. Vervolgens is goed onderhoud nodig voor een optimale functionaliteit. BROEKE Elektrotechniek zorgt voor uw zekerheid!

 

BROEKE Elektrotechniek beschikt over vakkennis zonder weerga op het gebied van elektronische inbraakbeveiliging in onder andere kantoren, winkels, scholen, instellingen en woningen. Wij verzorgen de inbraakbeveiliging van uw pand met de juiste producten en met doormelding via een meldkamer, surveillancedienst of direct naar uw (mobiele) telefoon. Met onze hoogwaardige producten, professionele medewerkers en 24/7 storingsdienst heeft u een optimaal functionerende installatie.

Ook installeren wij toegangscontrolesystemen die uw mensen en eigendommen beschermen. Deze innovatieve oplossingen maken een ongehinderde toegang mogelijk voor uitsluitend bevoegde personen. Uiteraard is dit te integreren in uw beveiligingsinstallatie. Geïnteresseerd? Laat ons een vrijblijvende risicoanalyse uitvoeren en een oplossing voor u ontwerpen!

BROEKE Elektrotechniek is een door VEB erkend en gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf.

BROEKE Elektrotechniek, wel zo veilig