24/7 Storingsdienst

 

Wij staan 24/7 klaar om uw elektrotechnische storingen op te lossen
Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een stroomstoring of technische storing waarmee u zich geen raad weet? Bel dan de storingsdienst van BROEKE Elektrotechniek. Voor urgente storingen staan onze specialisten binnen afzienbare tijd bij u voor de deur.

Zakelijk

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark of kantoor optimaal blijft functioneren. Stilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd en dus ook in het weekend en ’s nachts klaar staat bij calamiteiten.

BROEKE Elektrotechniek is deze partner. Bent u nog geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze 24-uurs service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Particulier

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? BROEKE Elektrotechniek is bij u als vaste relatie snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra installatie en geniet u weer van uw nachtrust. Onze specialist adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.

Onderhoudscontract

Op uw bestaande installaties bestaat een mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. Door de installatie periodiek te onderhouden, verkleint u de kans op storingen aanzienlijk.

De voordelen

  1. Directe deskundige technische support
  2. Onze specialist reageert binnen de afgesproken responstijd
  3. Benodigde onderdelen zijn dankzij onze eigen voorraad snel voorhanden
  4. Een heldere rapportage vanaf uw melding tot en met het verhelpen van de storing
  5. Geen verassingen achteraf


BROEKE Elektrotechniek, de oplossing