Service en onderhoud

Broeke Elektrotechniek is niet alleen een betrouwbaar partner voor elektrotechnische installaties. Ook domotica-oplossingen, licht- en krachtinstallaties, intercomsystemen en datanetwerken behoren tot ons dienstenpakket. Behalve renovatie- en utiliteitsprojecten zijn wij sterk in het planmatig onderhoud, mutatiewerk, reparatie en dagelijks onderhoud. Onze afdeling Service en Onderhoud is gedigitaliseerd en geautomatiseerd, waardoor wij alle service-activiteiten bijzonder efficiënt, snel en met hoge kwaliteitstandaarden kunnen uitvoeren.

 

Broeke Elektrotechniek voert service en onderhoud uit voor zowel woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeenten, bedrijven als particulieren. Hierbij streven wij continu naar een zo efficiënt mogelijk proces. Dit streven heeft geresulteerd in een eigen, uniek volledig geautomatiseerd traject voor onderhoud en service. Dankzij deze digitale werkwijze kunnen wij snel schakelen, zijn we bijzonder flexibel en efficiënt, weet u als klant altijd waar u aan toe bent en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Wij beschikken over een 24/7 storingsdienst, kunnen snel leveren door eigen voorraad en kunnen voor u het juiste service contract op maat aanleveren.

Broeke, onderscheidend in procesefficiëntie