PV installaties en Laadpalen

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor elektrisch rijden. Door de toename van het aantal elektrische bedrijfsauto’s neemt de vraag naar oplaadpunten en laadpalen toe. Rijden u of uw medewerkers in een elektrische auto? Laat dan een laadpaal installeren door BROEKE elektrotechniek. Wanneer u dit combineert met zonnepanelen, levert dit u voordeel op het gebied van duurzaamheid en financiën.

 

Laadpaal voor uw bedrijf, zonnepanelen op het dak!

Voor bedrijven is het erg interessant om zelf (deels) in stroom te voorzien,  zeker wanneer er elektrisch gereden wordt binnen uw bedrijf. Zelf opgewekte stroom is voordeliger dan via de energiemaatschappij verkregen stroom. Daarnaast zijn er allerlei regelingen, fiscale voordelen en subsidies waar u als ondernemer gebruik van kunt maken.

Overweegt u zonnepanelen en laadpalen voor uw bedrijf aan te schaffen om uw elektrische wagenpark op te laden? Dan is het verstandig om door ons een energiescan uit te laten voeren. Soms zijn er apparaten of installaties binnen het bedrijf die onnodig veel stroom verbruiken. Dan lijkt het interessant om de elektrische op te laden met een oplaadpaal op de zaak die gevoed wordt door de zonnepanelen, maar loopt het voordeel via de achterdeur weer weg.

Het voorkomen van overbelasting is een nog belangrijker reden om een energiescan te doen en metingen te verrichten in het elektriciteitsnet binnen uw bedrijf. Het kan toch niet zo zijn dat wanneer een auto opgeladen wordt het koffiezetapparaat niet gebruikt kan worden omdat dan de zekeringen eruit vliegen. Daarnaast kan overbelasting van de installatie een oorzaak van brand zijn.

 
 

Welke laadpaal kiest u?

De keuze voor een laadpaal hangt af van diverse factoren. Hoeveel elektrische auto’s wilt u bijvoorbeeld opladen met een eigen laadpalen voor uw bedrijf? Hoe zit het met de capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden van de elektrische installatie? Daarnaast wil het oog ook wat. Er zijn verschillende designs en kleuren laders. Een laadpaal plaatsen is over het algemeen niet zo ingewikkeld, maar het aansluiten en gebruiksklaar maken is specialistenwerk. Bij BROEKE Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor plaatsen en installeren van een laadpaal op de zaak.

Zonnepanelen: start met verdienen

Met een terugverdientijd van ongeveer 8 jaar en een technische levensduur van meer dan 30, kunt u minimaal 22 jaar lang winst behalen. Als de panelen eenmaal op het dak liggen heeft u er weinig omkijken naar. Een zonnepaneel is onderhoudsarm, jaarlijkse controle op schade en verwijderen van vuil is vaak al voldoende. Met een aantal panelen bespaart u al gauw honderden euro’s op uw jaarrekening. Hoeveel de besparing is kunnen wij voor u berekenen. Dit is onder andere afhankelijk van de plaats en hellingshoek van de panelen en het type paneel dat u aanschaft. Zonnepanelen zorgen tevens voor een waardestijging van uw woning. De overheid heeft het afschaffen van aardgasgebruik in woningen hoog op de agenda staan. Wanneer u zonnepanelen aanschaft zet u alvast de eerste stap naar gasvrij wonen, u kunt namelijk uw eigen energie opwekken! Heeft u plannen om te verhuizen? Dan kiest u mogelijk bewust voor een woning met zonnepanelen, omdat u per maand minder betaalt voor energie.

 

Waarom panelen van Broeke Elektrotechniek?

Zoals u van ons gewend bent staan we voor kwaliteit, we garanderen dan ook goede kwaliteit zonnepanelen te leveren en installeren. U wordt uitgebreid geïnformeerd door onze medewerkers, zij verzorgen het volledige traject. Van het berekenen van de opbrengst, het plaatsen van de panelen, de aanpassing op de elektrotechnische installatie tot het inregelen van de apparatuur.

  • Wij leveren alleen kwalitatief goede panelen
  • Garantie op opbrengst en levensduur
  • Vrijblijvend en eerlijk advies
  • Veilige en vakkundige installatie