Camerasystemen

Camerabeveiliging wordt zowel zakelijk als particulier steeds noodzakelijker. (Maar ook steeds meer woningen worden tegenwoordig uitgerust met een camerasysteem weghalen). Mits goed geplaatst en met precies voldoende camera’s dragen deze systemen zeker bij aan meer veiligheid en minder problemen. Belangrijk hierbij is hoe beelden worden bewaard en hoe deze achteraf kunnen worden benaderd.  Broeke installeert al sinds 1990 camera installaties. Wij weten wat werkt! Omdat ‘goedkoop’ u heel duur kan komen te staan, werken wij met de hoogste kwaliteit camerasystemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor camera’s die het bestaande computernetwerk gebruiken. Er hoeft dan geen nieuwe infrastructuur aangelegd te worden, wat u aanzienlijk scheelt in de kosten.

 

Het is raadzaam om de camerabeelden vast te leggen zodat niet alleen u, maar ook de politie of verzekeraar de beelden terug kan zien. Hierbij moet uiteraard wel rekening worden gehouden met de privacywetgeving. Ook kunt u de beelden op afstand bekijken via een PC, smartphone of tablet.

Camerasystemen zijn door hun bewijskracht en preventieve werking een essentieel onderdeel geworden bij toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Desgewenst integreren we uw camerasysteem in een completen ‘beveiligingsketen‘ met een protocol voor vervolgacties.

Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de beste camerabewaking voor uw eisen en wensen!

BROEKE Elektrotechniek, zicht op uw zaak